logo

Gonneke Voorham Zuidwijk

GonDoordat mijn ouders een huisje konden huren aan de Reeuwijkse plassen ben ik al jong in aanraking gekomen met de watersport, van kano en  roeiboot doorgegroeid naar een zeilboot type BM (16 m2). Velen jaren later ben ik met mijn gezin de kusten gaan verkennen van België, Frankrijk, Engeland, Denemarken, indien bereikbaar binnen 3 weken want dat was de vakantieperiode. Door VVZ  (Vereniging Vrouwen Zeilen) heb ik me verder ontwikkeld en ben ik als (co)schipper inzetbaar voor diverse evenementen. Samen met mijn zus ben ik eigenaar van een Albin Accent 8.05 waar we in Zeeland mee zeilen. Met Rob en Marianne hoop ik de oversteek te gaan maken van Kaapverdië naar Barbados, in de aanloop hiernaar toe gaan we rond Hemelvaart een paar dagen met z’n drieën non stop zeilen.

Geschreven door : Marianne de Jong

Ton en Marijke van Werven
Hoi Gon, we zijn trots op je en hopen dat je(jullie) een heel fijn avontuur beleven met behouden thuiskomst en heel veel plezier! Uiteraard ook voor Rob en Marianne! Hier alles goed aan boord om in de termen te blijven! Lieve groeten.
Nicolette
Mooi verhaal Gonneke, wens he veel succes met de prachtige zeiltocht als (co) schipper op de Tournesol.
Nicolette (zus van Marianne)

Marianne
Hoi Nicolette, bedankt voor je berichtje!

1000 Resterende tekens


­