logo

Technische specificatie boot

Gegevens Boot
Merk : Jeanneau Voyage 12,5 NED 7091
Radio roepnaam : PH 7521
ATIS : 9244087521
MMSI : 244615465

Afmeting : 12,5x4.2x1.65

Bouwjaar : 1990

Indeling van de boot:
In de salon is een rondzit die ook gebruik kan worden als slaapplaats.
Bakboord achter bevinden zich twee slaapplaatsen. Stuurboord achter, twee slaapplaatsen en 1 in de kooi (plek watermaker). Voorcabine de master bedroom. De keuken is uitgerust met een grote koelkast inclusief vriesvakje, een magnetron en driepits gasstel met oven.
Twee spoelbakjes, grote kraan is zoetwater uit de tank, drinkbaar. Rechterkraan bedienbaar met voetpomp, is spoelwater uit IJsselmeer/zee, niet drinkbaar.
Er zijn twee natte cellen, waarvan 1 met vuilwatertank.
Er zijn twee watertanks, een SB en een BB, 180 liter per tank, worden afwisselend gebruikt. De watermaker zal onderweg de watertanks opvullen (60 liter per uur)
Navigatie : De boot is uitgevoerd met een axion pro Raymarine plotter en automatische piloot.
Een back-up systeem voor de navigatie is een Yachtcontrol module op de PC binnen. Voor eventuele totale uitval van de systemen is er ook een hand GPS aan boord. Tevens is er een kleurenradar aanwezig.
Communicatie: Voor de radiocommunicatie maken we gebruik van een RayMarine VHF radio. Als back-up voor dit systeem is een ShipMate aanwezig. Voor het binnen halen van gripfiles en internet connectie gebruiken we een Iridium Go, dit is een satelliettelefoon verbinding.

Geschreven door : Marianne de Jong

1000 Resterende tekens


­