logo

Zeilvakantie op Le Tournesol

Op zeilvakantie aan boord van zeiljacht Le Tournesol in Lanzarote

la graciosa lanzarote ferry tickets info
In Augustus, September en Oktober 2021 ligt de boot bij de Canarische Eilanden (Lanzarote) en biedt de schipper zeilers en zeilsters de mogelijkheid om een week op te stappen.
Hoe ziet deze week er ongeveer uit?
Op zaterdag vlieg je naar Lanzarote en je gaat die dag aan boord. Zondag gebruiken we voor een nadere kennismaking met de boot  en de schipper en kun je op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Ook wordt er die dag boodschappen gedaan. Van maandag tot en met vrijdag wordt er gezeild, bijvoorbeed naar het wonderschone eiland Isla Graciosa. Indien het weer het toestaat wordt er voor de overnachting veelal een ankerplaats opgezocht. Als we voor anker liggen is er de mogelijkheid om per dinghy naar de wal te varen voor een wandeling of een boodschap. Op vrijdag varen we terug naar Lanzarote en op zaterdag vlieg je teug naar Nederland.
Wanneer?
Periode 1: 7augustus tot en met 14 augustus
Periode 2: 28 augustus tot en met 4 september
Periode 3: 2 oktober tot en met 9 oktober  (volgeboekt)

Extra week:
Periode 4: 21 augustus tot en met 28 augustus (volgeboekt)

Het aantal personen per week bedraagt minimaal 2 en maximaal 4.
Stuur voor nadere informatie en inschrijving  een mail naar .

Corona-beleid: We hanteren het Buitenland-Corona-beleid van het ontvangende land, in dit geval Spanje (Canarische eilanden) zoals verwoord door de app van Buitenlandse zaken. Dit betekent op dit moment dat deelname alleen mogelijk is voor leden die een negatieve PCR test niet ouder dan 72 uur kan overleggen. Wellicht dan ten tijde van deze reis een Europees corona paspoort beschikbaar is, dan gelden uiteraard de regels van dat paspoort. Dit kan betekenen dat een volledige vaccinatie ook voldoende is.

Geschreven door : Marianne de Jong

1000 Resterende tekens


­