logo

Kinderen in vrede voor kinderen in oorlog

blog warchild 01De zusjes Linde (8) en Yara (10) en vriendin Madelief (10), zeilsters van het eerste uur tonen trots hun opbrengsten voor War child. Ze verkochten zelfgemaakte armbandjes aan de zeilers hier in de haven van Horta, Azoren. En alsof dat nog niet genoeg was hebben ze ook hun eigen spaarpotjes geplunderd en gedoneerd aan onze actie.
“Wij kunnen in vrede lekker zeilen, en zijn met onze Papa en Mama helemaal van Nederland naar Amerika en de Azoren gevaren, en nu gaan we weer terug naar huis en straks weer naar school. Maar er zijn veel kinderen op de wereld die in oorlog leven. We willen graag dat War child goed voor deze kinderen zorgen", aldus de stoere zeilsters.
Het zijn drie kanjers, deze meiden, een van de jongste oceaanzeilsters van Nederland, en hebben zich ingezet voor het goede doel! Wie volgt hun voorbeeld?

We hebben al vele donaties binnen, waarvoor hartelijk dank, maar willen graag een eindspurt maken zodat we War child helpen om nog meer te kunnen doen voor deze kinderen.
Dus ga naar de homepage, klik op het War child logo, en doneer NU!
Ieder bedrag is welkom!

p.s. De namen en berichten van donateurs die al eerder een bedrag hebben overgemaakt zijn helaas door een technisch mankement verwijderd van de site. War child excuseert zich hiervoor. Wij hebben de namen en de bijzondere toelichtende teksten van de technische afdeling van War child wel gekregen en denken nog even na op welke manier we die kunnen publiceren. Ik laat dat nog weten. De namen (indien gewenst) en teksten van nieuwe donaties blijven gelukkig wel op de site staan. Maar anonieme giften zijn uiteraard ook welkom.

Geschreven door : Marianne de Jong

1000 Resterende tekens


­